30.04.20 Brukskurs hos Østlies HundesenterVi er så heldige og fått booket en helg hos Inger og Terje Østlie?
Helgen vil bestå av to grupper, en runderingsgruppe og en blandet gruppe med rundering/ spor?

Litt om Inger og Terje:

Inger er utdannet adjunkt – er instruktør, lydighets- og brukshunddommer. Hun har instruert i lydighet og brukshundarbeid i en årrekke og har arbeidet med hund i over 25 år.

Terje har vært instruktør i Forsvarets hundetjeneste fra 1973 til 1999, og har ledet hundetjenesten i NATO`s Nordkommando i 19 år. Han har i flere år vært testleder ved Forsvarets hundeskole, hvor han hadde ansvaret for utvelgelse av tjenestehunder. Han har i tillegg utarbeidet flere leksjonsopplegg for utdanning av instruktører og hundeførere i Forsvaret. Terje er også instruktør, brukshunddommer og funksjonsanalysedommer i Forsvaret.. Han er også utdannet dommer og instruktør i NRH.

De har også vært så heldige å få til et nært samarbeid med NJFF. I samarbeid med dem har de utarbeidet utdanningsplaner for jakthundinstruktører, samt avholdt instruktørkurs trinn I, II og III innen jakt. Sammen med dem har de også utarbeidet en mentaltest for utvelgelse av bjørnehunder. Til sammen har dette gitt oss både bredde- og dybdekunnskaper innen mange områder.

Vi ankommer Østlies Hundesenter torsdag ettermiddag og fredag, lørdag og søndag tilbringer vi i skogen???

Pris: 4500kr (inkl kost og losji)
For å sikre plassen, betales det inn 2500kr ved påmelding.
Økonomisk bindene påmelding!
Antall deltakere: 10 ( 5 i hver gruppe)

For påmelding og evnt spørsmål, ta kontakt med Kathrine på mail kshegg@hotmail.com?