Nyheter om Riissletta og hallen!


I går kveld var vi samlet til styremøte for å legge slagplan for høsten. Og nå har vi satt oss et hårete mål:

Hallen vår skal være oppe innen 1. november 2019!

Vi skal også sette opp tak på brakkene våre som foreløpig er lagerbrakker (men som skal bli klubbhus i fremtiden), og legge strøm til brakker, lyskastere og hall.

For å få til målene våre er vi helt avhengige av masse dugnadshjelp de neste månedene, og vi vil legge ut forespørsler om hjelp på hjemmesiden, facebooksiden og i facebookgruppene våre når vi trenger dugnadsmennesker.

Håper DU har anledning til å hjelpe oss i løpet av høsten enten som snekker, graver, kakeselger eller potet.

Vi begynner arbeidet med å ta ned flere av de store stolpene siste helgen i august, og graving til fundament til hallen setter vi i gang med andre helgen i september. Disse helgene er allerede dekket opp av dugnadsarbeidere, men stay tuned, arbeidet går fortløpende herfra, og vi sier fra så fort behovet dukker opp.

Vi gleder oss til en spennende høst, hilsen styret!