Lydighetskurs med Anette Kristiansen


Lydighetskurs med Anette Kristiansen? Hun instruerer individuelt og alle nivåer?
Pris: maks 2000kr per ekvipasje( kommer litt ann på hvor mange som blir med)
Påmelding er økonomisk bindene.
Kurset vil bli holdt inne i oppvarmet hall. For påmelding send Mail til lydighet@bamblehundeklubb.no
Litt om Anette;
Anette Kristiansen har konkurrert i lydighet siden 1989. Hun har deltatt i fire VM og et nordisk mesterskap med to forskjellige hunder; Bløff i Dorthmunth i 2003 og Torino 2004, og Filip i VM i Herning i 2010 og Salzburg i 2012 samt nordisk på Lillestrøm i 2013. Hun har deltatt på landslagssamlinger siden 2001 fram til Filip ble pensjonert i 2014. Gjennom disse årene har Anette samlet på seg verktøy som hun bruker i sin instruksjon og trening av egne hunder. På kursene sine legger Anette vekt på å hjelpe ekvipasjene med problemløsning og innlæring av lydighetsøvelsene i alle klasser. Hun vektlegger å føre hunden riktig – noe som er svært viktig i lydigheten i dag.