Kakesalg 2021


Høsten er på vei, og vi kjører tradisjon tro kakesalg! 🍪
Salget starter i dag 15. september og man kan selge t.o.m. 15. Oktober! Kakene vil bli levert 7-10 dager etter salget er slutt, og må hentes på utleveringssted av selger (utlevering skjer på Stathelle) 🌟 Perfekt for de som ønsker en kick-start på julebaksten, eller som vil kose seg litt ekstra i høst 🍂🎄

💵 Kakeboksene koster 70kr stykke 😁

På nordkak.no kan du enkelt registere salgene dine på «Mine Sider», da må du legge deg til under gruppe koden DOVOVA og oppdatere underveis. Eller bare trykke på linken her https://www.nordkak.no/minesider/DOVOVA  Hjemmesiden forklarer godt seg selv, men lurer du på noe kan du kontakte Karen M. Skjelbred eller Hilde S. Skjelbred

Hvis ikke du er så glad i sånn type tekniske saker; så kan du sende inn salget ditt til 95756191 eller kontakt Hilde med info arket. Ark kan du få på Riis, kontakt en fra styre/grenkomitee❗️OBS;viktig å merke med navn på selger❗️

Betalingen skal Vipses til : 95864215 (Tlf nr til Hilde S Skjelbred som har ansvar for kakesalget) i sin helhet for hele kakesalget til vedkommende. Har du ikke vips så ta kontakt med Hilde på samme nr, så får du kontonummer å overføre til.
❗️➡️Pengene skal være overført før 17. Oktober ⬅️❗️
Hilde betaler så hele kake salget ut til klubben. Dette er slik det alltid er gjort 😁

Det er en liten overraskelse til den som selger mest kaker, så her er det bare å kjøre på 🙌🏻

Kontaktperson ved spørsmål er Hilde S. Skjelbred på 95864215 🌟