23.04.20 – Agilitykurs


Foto: Kat. S. Bråthen
AGILITY UTEN HINDER Av hensyn til helsemyndighetenes anbefalinger tenker vi nytt for agilitykurset hos Bamble Hundeklubb. Vi setter opp et grunnferdighetskurs for agility over 2 kvelder. Vi vil bli maks 4 deltakere pluss instruktør, og holde over 2 meter avstand. Noen av øvelsene vil også gjøres med kun én hund ute. Dato: 23.04 og 30.04. Kl: 18:00-19:30 Ca. Sted: Riissletta, Bamble. Pris: 400,- for medlem. Pris: 500,- for øvrige. Hva trenger du? – 2 kjegler (eller vaskebøtter / campingstoler) – 1 lang leke som hunden elsker – 2 matskåler – Ferske godbiter hunden elsker (Gjerne pølse, kjøttboller, ost, skinke, osv) – Frivillig: 1 ball i snor Er du med? Kun 2 (av 4) ledige plasser! Førstemann til mølla! Påmelding: https://forms.gle/tDqJyPwmRyXrih596