Dugnad: 26. oktober🛠 Neste dugnad: Lørdag 26. oktober 10:00

Det går stadig fremover på området vårt takket være flinke ildsjeler og god dugnadshjelp! Tusen takk for all hjelp fra dere så langt! 😀

Området der hallen skal stå har nå blitt slettet ut så godt det lar seg gjøre, men for å få det helt rett venter vi et lass til med stein som kommer etter telen har satt seg (for mykt å kjøre lastebil på Riissletta nå). Så her er vi rett og slett litt væravhengige 🤞🏻😊

Derfor konsentrerer vi oss nå om å få taket tett på vårt fremtidige klubbhus, før vinteren kommer 😀 Det har blitt gjort en god innsats med å få snekret på bord den siste uken, nå må vi få på de siste bordene og deretter legge shingel på.
Om du ikke ønsker å jobbe på taket, trenger vi også hjelp på bakken😊

Derfor inviterer vi igjen til dugnad neste lørdag 26. oktober fra kl 10:00 og utover dagen. Gi beskjed om du kan møte 😄🛠