11. – 12. mai: Agilitykurs med Geir Grefstad


Vi har gleden av å ønske Geir Grefstad velkommen til vår kjære Riissletta for en helg fylt med agility!

Kurset passer ekvipasjer som har en liten forståelse for hinder fra før, men ferske som erfarne vil ha stor glede av Geir sin kunnskap. 
Vi må ha minimum 8 ekvipasjer for at kurset skal gjennomføres.
Pris for medlemmer er: 1600kr
Pris for ikke medlemmer er: 1800kr
Påmelding skjer til agility@bamblehundeklubb.no
Påmeldingsfrist innen 20. april

Agility instruktør Geir Grefstad, 54 år, gift.
Har i dag 2 Border collier , Yolo 3år og Rosalita 5 mndr.
Har drevet med agility siden 1992 og er Agility instruktør trinn 1 og 2 i Norsk Kennel klubb. Har vært aktiv agilityutøver siden 1992 og startet opp med en blandingshund som jeg ble Norgesmester med og vant Kalatrofeet med. Så anskaffet jeg meg en Tervueren, Schacco som jeg ble nr. 2 og 3 med i Norgesmesterskap i agility. Han ble også tatt ut til landslaget og vi representerte Norge i Nordisk og VM. Så ble det en Shetland sheepdog, Lucky som jeg kom på landslaget med og deltok på VM i Portugal. Også kom det en Border Collie inn i livet mitt, Bårdie NamNam, som jeg fikk 10 år i agilityringen med. Vi ble tatt ut i til landslaget til flere VM og Nordiske agilitmesterskap. Vi ble Nordiske mester på lag i Finland. Og Bårdie ble Norgesmester individuelt i 2012 og 2013. 
I dag er det Yolo som står på startstreken. Yolo er kun 3.5 år og har allerede bronse individuelt i Norgesmesterskapet i 2017 og lagbronse samme år. Yolo ble nr. 2 i årets Hulahopp-finale. Og deltok i Nordisk i Finland med det norske landslaget.
Jeg har opplevd mye sammen med mine hunder i disse årene og jeg håper på mange flere opplevelser i ringen. Har også mange agilitykurs gjennom sesongen, noe som gir meg positiv energi til å fortsette med mitt hundearbeid.

Hilsen Geir, Yolo og Rosalita