Basic agilityhandling – 09.06.18


Vil du lære deg hvordan føre en hund i agilitybanen? Hva er et bytte, hvorfor bruker vi de forskjellige, og ikke minst hvordan? Da kan dette kurset passe deg!

Kurs i basic agilityhandling er et kurs som legger vekt på de grunnleggende byttene; foranbytter, bakbytter og blindbytter. Vi vil også snakke en del om linjer, sikkerhet og annen grunntrening etter det som faller seg naturlig, og etter ønsker.

Kurset krever at hunden kan hinder selvstendig, dette skal lære deg handlingen i større grad en hunden å treffe hinder. 

Kurset koster 1100kr for medlemmer av Bamble HK og 1300kr for ikke medlemmer. 

Det vil bli delt inn i 2 grupper på Max 4 per gruppe, med ca 3,5 time trening per gruppe. Dersom det er interesse kan vi ta en teoriøkt på fredag. 

Påmelding via skjema 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf3x2F65UbLJ1nBeM32XqjnGQRo76Spq1xHqH2wxsSiuHQ8lg/viewform?usp=sf_link

Instruktøren er Karen M. Skjelbred. Karen har på sine 4 år innen agility fått med seg mye erfaring og kunnskaper. For henne er det viktig at agility er for alle, og at det skal passe ekvipasjene. Hun er personlig over gjennomsnittet glad i agility og handling. Som meritter har hun arbeidet seg opp til klasse 3 med sin hund Hjalmar, og utdannet sheltien Lux. Karen og Hjalmar har en 4. og en 3.plass fra Jr NM og deltok på landslagsuttaket i 2017, vi håper å se henne på uttaket i 2018 også. 

Spørsmål kan sendes på pm, eller til agility@bamblehundeklubb.no