Hoppteknikkurs for hund


Hvorfor hoppteknikk?
På en agilitybane er det overlegent flest hoppehinder. Mange hinder å rive, mange landinger å skade seg, mange svinger å tape tid i – men også mange anledninger til å briljere! Hopptenkikk handler ikke bare om tid og feilpoeng, men også om belastning, slitasje og skaderisiko. Likevel behøver du ikke drive med agility for å ønske å ha en hund som hopper korrekt. Hinder er en øvelse eller moment som hunden vil kunne behøve i andre sporter. 

Om Ingerid: Jeg konkurrerer agility på landslagsnivå med den syv år gamle border collien Kuling, og er i ferd med å trene opp unghunden Smiley. Jeg er opptatt av konstruktiv hundetrening, og at agility skal være gøy. Jeg er selverklært agilitynerd – glad i å analysere, forstå og forbedre. Jeg har tidligere trent og konkurrert med andre hunderaser, både små og store. Du kan lese mer om vår hverdag og fest på https://onetowatch.no/

Om kurset:
Kurset vil foregå på Bambles område på Grassmyr og/eller Riis. Kurset holder på fra 18.00 til 20.00 ca.
Kveldene er:
Mandag 30. april
Onsdag 2. mai
Onsdag 9. mai
Onsdag 23 mai
Onsdag 30. mai
Onsdag 6. juni

Pris:
Medlemmer av Bamble HK – 1600kr
Ikke medlemmer av Bamble HK – 1800kr

Første mann til mølla – max 8 ekvipasjer.
Påmelding til https://goo.gl/forms/M0O1VSiT7U8UDUz0

På dette kurset har vi overordnet tittel “hoppteknikk”, og det kan passe for mange ulike hunder på forskjellig nivå. For unghunder (fra 6 mnd) og andre med begrenset hoppteknikk-erfaring går vi gjennom grunnleggende øvelser for å forebygge, styrke og forberede. For mer erfarne hunder som har et hoppteknisk grunnlag fra før, kan vi gå dypere inn i detaljene og løse problemer, forbedre ferdigheter og øke styrken og kroppskontrollen. Vi legger opp etter hver enkelt hund på stedet.