Rallylydighetskurs klasse 1-2


Rallylydighetskurs klasse 1-2

4-5 Mars hos Bamble Hundeklubb

Rallylydighet er en morsom hundesport der hovedfokuset ligger på glede, samspill og gode holdninger. Eier har derfor lov til å rose og oppmuntre hunden så mye han eller hun vil både på trening og i konkurranse. Sporten passer veldig godt for alle hunder. Eier og hund går en bane sammen i en bestemt rekkefølge. Banen består av 15-20 skilt med øvelser fra lydighet, agility og freestyle.

Fint om dere har trent litt lydighet på forhånd.

Instruktør: Heidi Gjerstad fra Kodal i Vestfold. Hun har flere hunder av rasen Schapendoes og er aktiv innenfor gjeting, lydighet og rallylydighet. Rallylydighet konkurrerer hun på elitenivå. Hun er veldig opptatt at det skal være gøy både for hund og eier å trene.

Pris: kr 1100,- medlem ( kr 1300,- for ikke medlem)

Sted: Durayhallen/ Stathelle

Tidspunkt: 10.00 – ca kl 15 begge dager

Påmelding til: lydighet@bamblehundeklubb.no

Økonomisk bindende påmelding